Povestea noastra
Povestea unui salon creat din pasiune pentru frumos

Premier Class nu este doar acel salon din Constanța unde iti redefinesti stilul, ci locul pe care il numesti acasa. Pentru ca atunci cand pasesti in salon, te deconectezi de lumea exterioara, pentru a te cufunda intr-o experienta senzoriala ce te va face sa radiezi frumusete peste tot in jurul tau. Aceasta este frumusetea ce are la baza grija pentru tine si pentru ceea ce te face unica.

Iti prezentam un tur al Salonului de infrumusetare Premier Class

1. Zona pentru tuns, coafat si colorare par

1. Zona pentru tuns, coafat si colorare par

Acesta este locul care da viata chiar si celor mai indraznete vise. Ia un loc pe scaun, savureaza cafeaua sau ceaiul in tihna si spune-ne care sunt dorintele si nevoile tale. Dupa consultanta si diagnostic, suntem gata sa pornim in adevarata calatorie a frumusetii. Fiind cunoscuti pentru tehnicile avansate de colorare, de la blonduri platinate pana la nuante de roscat intens, iti oferim acel look care sa te puna in valoare mult timp dupa realizarea sa in salon. Acel look ce iti subliniaza frumusetea naturala, care te defineste si te face sa te simti bine tu cu tine insati.

Cine este hairstylistul care se va ocupa de lookul tau?

Irina Simion

Irina Simion

Pentru Irina, pasiunea pentru frumusete are radacini chiar din copilarie. A stiut dintotdeauna ca va deveni hairstylist, dar a stiut si ca va duce aceasta arta la un alt nivel. Povestea Premier Class a inceput-o in 2006, cand si-a materializat dorinta de a crea un spatiu ideal pentru infrumusetare, dar si viziunea asupra ceea ce inseamna un adevrata salon-concept. Toate scolile si cursurile academiilor de infrumusetare urmate pana acum indica o singura directie: perfectionare continua.

2. Zona senzoriala de ingrijire si tratamente pentru par

Acum este momentul pentru rasfat. Intinde-te confortabil pe fotoliu, lasa-ti capul usor pe spate si bucura-te de ingrijirea personalizata pe care o meriti. Cu ajutorul celor mai bune produse pentru par, al caror parfum iti invaluie simturile, cream o experienta indragita de toti cei ce ne trec pragul. Ritualurile de ingrijire a parului si masajul capilar transforma aceasta zona a salonului intr-o adevarata oaza de relaxare!

2. Zona senzoriala de ingrijire si tratamente pentru par

Cine va crea aceasta experienta senzoriala pentru tine?

Denis este creatorul conceptului de SPA-Salon, locul unde traiesti experienta cu toate simturile. Combinand produsele de par adecvate nevoilor fibrei capilare si ale scalpului cu tehnicile avansate de spalare a parului, Denis iti pregateste parul sa arate fabulos, iar tu sa te simti extraordinar. In mainile sale, vei trai adevarata placere a ingriijirii parului la salon.

Denis Simion

Denis Simion

3. Zona de manichiura

3. Zona de manichiura

O manichiura perfecta incepe intotdeauna cu grija pentru mainile si unghiile tale. Alege nuantele care iti plac si relaxeaza-te in timp ce unghiile tale prind forma dorita. Cu ajutorul partenerilor nostri, CND, Morgan Taylor si Gelish ne dorim sa iti oferim manichiura perfecta, care sa te reprezinte si sa reziste in timp.

4. Zona de pedichiura si SPA pentru picioare

Ofera-le picioarelor tale momente de rasfat bine-meritate. Intinde-te confortabil in fotoliu si bucura-te nu doar de pedichiura pe care ti-o doreai, ci si de masajul talpilor si hidratarea intensa de care ai nevoie.

4. Zona de pedichiura si SPA pentru picioare

Cine va crea aceste experiente pentru tine?

Loly Hogye

Loly Hogye

Migala si rabdarea cu care Loly da forma si culoare fiecarei unghii transforma acest serviciu in arta. Pentru ea, frumusetea inseamna in primul rand grija, iar aceasta se reflecta in manichiura si pedichiura ta cand pleci din salon. Academiile de frumusete urmate de-a lungul timpului i-au perfectionat tehnicile, dar stilul a ramas unic, adaptandu-se permanent la dorintele si nevoile tale.

Premier Class este salonul de infrumusetare din Constanta create special ca tu sa te bucuri de look-ul dorit, de experiente senzoriale si de ingrijire personalizata!